Eredetvizsgálat
- 4. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület lakosai számára

Eredetiségvizsgálat XII. kerület - eredetvizsga a 12. kerületben


Eredetiségvizsgálat XII. kerület - eredetvizsga a 12. kerületben szakértő módon és gyorsan

Keresse meg az oldalunk segítségével a lakóhelyéhez legközelebbi műszaki állomást, mely rendelkezik a szükséges engedélyekkel, keresse meg az eredetiségvizsgálat Budapest XII. kerület legjobb eredetiségvizsgáló bázisállomását.


 3 nagyszerű megoldás egy helyen 


GÉPJÁRMŰ ÁTÍRÁS + BIZTOSÍTÁSKÖTÉS + EREDETVIZSGA
 
    
Ön Budapesti lakos és szakértő eredetvizsgálatra van szüksége? Ha igen, akkor várjuk bázisállomásainkon!

 06-20-440-02-023. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17 TÉRKÉP -    15. kerület - 1152 Szentmihályi út 114 - TÉRKÉP


A bűnmegelőzés és a gépjármű lopások megszaporodása vezette az akkori vezetést arra, hogy megalkossa és 1988-ban be is vezesse az eredetiségvizsgálatról szóló törvényt. A törvény hatására rendkívüli módon visszaesett a lopások száma, így joggal mondható, hogy sikeres volt. Az előzetes eredetiség vizsgát 2004-től hatósági eljárás keretén belül végeztetik el. A vizsgálat egy autó adásvétel esetében elkerülhetővé teszi a későbbi kellemetlen jogi nézeteltéréseket.

A törvényt és a szabályozásokat 2009-ben jelentősen megreformálták. A reform kormányrendelet képében érkezett. A rendelet értelmében 2010 márciusától csak azok a műszaki állomások végezhetik el az eredetiségvizsgálat folyamatát, melyek megvásárolták az egységes szoftvert és szerződést kötöttek a Nemzeti Közlekedési Hatósággal. Több szabály mellett az egyik legfontosabb, hogy a módosítás értelmében az eredetiségvizsgálat díja egységes. Ezzel gyakorlatilag gátat szabtak a piaci versenynek. Ettől egyetlen műszaki állomás sem térhet el. A szoftvernek és a szabályozásnak köszönhetően minden vizsgaállomás folyamatosan kapcsolatban áll a központi rendszerrel. Ezzel gyakorlatilag a vizsgálat sokkal gyorsabb és egyszerűbb lesz.

Az oldalunkon megismerheti az eredetiségvizsgálat folyamatát, annak lényegét és a szabályozásainak várható következményeit. Az egységes rendnek köszönhetően a vizsgálat ideje és díja minden műszaki állomáson egyforma. Így az egyetlen dolog, melyben az olvasóinknak segíteni tudunk, hogy az alapos megismertetés után nálunk mindenki könnyedén megkeresheti a lakóhelyéhez legközelebbi engedéllyel rendelkező eredetiségvizsgáló műszaki állomást. Nézze meg a legfrissebb híreket a témában és keresse meg az eredetiségvizsgálat 12. kerület szakértő megoldásait.

 

Bázis állomásaink

Budapest III. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17

Budapest XV. kerület - 1152 Szentmihályi út 114