Eredetvizsgálat
- 4. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület lakosai számára

Eredetiségvizsgálat Érden - Eredetvizsga Érd


Eredetiségvizsgálat Érden - Eredetvizsga Érd

Az oldalunk célja, hogy mindenkinek segítséget nyújtsunk abban, hogy részletesen megismerje az eredetiségvizsgálat lényegét, az eljárás folyamatát és a lakóhelyéhez legközelebbi engedéllyel rendelkező vizsgaállomást Itt könnyedén megkeresheti a Pest megyei nagyváros, eredetiségvizsgálat Érd partnereit.


 3 nagyszerű megoldás egy helyen 


GÉPJÁRMŰ ÁTÍRÁS + BIZTOSÍTÁSKÖTÉS + EREDETVIZSGA
 
    
Ön Budapesti lakos és szakértő eredetvizsgálatra van szüksége? Ha igen, akkor várjuk bázisállomásainkon!

 06-20-440-02-023. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17 TÉRKÉP -    15. kerület - 1152 Szentmihályi út 114 - TÉRKÉP


Az eredetiségvizsgálat intézményét 1998-ban alkották meg. Alapvető célja a kétes eredetű gépjárművek kiszűrése volt. A bevezetett eljárás nagy eredményeket ért el. Az autólopások száma radikálisan lecsökkent. 2004 óta az eredetiségvizsgálat hatósági eljárás.

A törvényt 2009-ben alaposan megváltoztatták, megszigorították. A változásoknak köszönhetően ma már csak engedéllyel rendelkező szakszervizek végezhetik el az eredetiségvizsgálat folyamatát. Az engedély kiadásának két alapvető követelménye van. Az egyik, hogy szerződést kell kötni a Nemzeti Közlekedési Hatósággal, a másik, hogy meg kell vásárolni és üzemeltetni kell az egységes informatikai rendszert. Ennek a lényege, hogy magát az eljárás folyamatát meggyorsítsák és, hogy az ország bármely részén az eljárás ugyan olyan formában legyen elvégezve.

A meggyorsított eljárásnak köszönhetően az eredetiségvizsgálat elvégzését igazoló dokumentumot most már a szakszervizekben megkapja mindenki. Így azonnal lehet menni a gépjármű átíratását intézni. Az egységesítésnek köszönhető, hogy az eredetiségvizsgálat díja egységes. Így minden szakszerviz ugyanazon az áron végzi el a vizsgálatot. Ön mégis tud spórolni. Az oldalunk segítségével megkeresheti a lakóhelyéhez legközelebbi eredetiségvizsgálat elvégzésére alkalmas vizsgaállomást. Ezzel rengeteg időt takarít meg. Ne keresgéljen, szakszervizt nézze meg az oldalunkon az eredetiségvizsgálat Érd partnereit.

 

Bázis állomásaink

Budapest III. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17

Budapest XV. kerület - 1152 Szentmihályi út 114