Eredetvizsgálat
- 4. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület lakosai számára

Eredetiségvizsgálat Csepel - Eredetvizsga Budapest XXI. kerület


Az oldalunkon megtalál mindent az eredetiségvizsgálat folyamatával kapcsolatosan. A weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy Önnek ne kelljen keresgélnie olyan műszaki állomást, mely rendelkezik az eredetiség vizsga elvégzéséhez engedéllyel és közel van a lakóhelyéhez. Keresse meg az oldalunk segítségével az eredetiségvizsgálat Budapest XXI. kerületében partnereit.

Eredetiségvizsgálat Csepel - Budapest XXI. kerület:


 3 nagyszerű megoldás egy helyen 


GÉPJÁRMŰ ÁTÍRÁS + BIZTOSÍTÁSKÖTÉS + EREDETVIZSGA
 
    
Ön Budapesti lakos és szakértő eredetvizsgálatra van szüksége? Ha igen, akkor várjuk bázisállomásainkon!

 06-20-440-02-023. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17 TÉRKÉP -    15. kerület - 1152 Szentmihályi út 114 - TÉRKÉP

1998-ban született meg a döntés, hogy megalkotják az eredetiségvizsgálat intézményét, hogy létre hoznak egy rendszert, mely a kétes eredetű gépjárműveket kivonja a forgalomból. A bevezetett törvénynek köszönhetően ezekben az években jelentősen visszaesett a gépjármű eltulajdonítások száma. Bár a törvényt többször módosították, az alapvető célkitűzése nem változott. Minél alacsonyabbá tenni a gépjármű lopások számát. A legújabb módosítást 2009-ben hozták létre. A módosítás két célja, hogy az ügyfélkiszolgálás gyorsabb és adminisztráció mentesebb legyen, valamint, hogy a mérések és vizsgálatok még pontosabbak legyenek. A kormányrendelet értelmében 2010. március elsejétől csak az végezhet eredetiségvizsgálatot, aki megvásárolta az egységes szoftvert, és aki szerződést kötött a Nemzeti Közlekedési Hatósággal. A szoftver lényege, hogy egy egységes adatbázisból dolgozzon minden műszaki állomás. A rendelet módosításától a szakemberek azt remélik, hogy az adminisztráció lecsökken, ezáltal az ügyfélkiszolgálás felgyorsul, és hogy az adatbázisnak köszönhetően még nagyobb pontossággal tudják kiszűrni a kétes eredetű gépjárműveket.

 

Bázis állomásaink

Budapest III. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17

Budapest XV. kerület - 1152 Szentmihályi út 114