Eredetvizsgálat
- 4. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület lakosai számára

Eredetiségvizsgálat Budapest XI. kerület - bázisállomás a 11. kerületben


Eredetiségvizsgálat a 11. kerület autósai számára. Ha profi megoldásra van szüksége, keresse weboldalunkat.

Az oldalunkon megtalál mindent az eredetiségvizsgálat intézményével kapcsolatosan. Amennyiben mégis maradna megválaszolatlan kérdése tegye fel online. A weboldalunk segítséget nyújt abban, hogy Önnek ne kelljen keresgélnie olyan vizsgáló állomást, mely rendelkezik az eredetiség vizsga elvégzéséhez engedéllyel és közel van a lakóhelyéhez. Keresse meg a segíségünkkel az eredetiségvizsgálat Budapest XI. bázisállomását.


 3 nagyszerű megoldás egy helyen 


GÉPJÁRMŰ ÁTÍRÁS + BIZTOSÍTÁSKÖTÉS + EREDETVIZSGA
 
    
Ön Budapesti lakos és szakértő eredetvizsgálatra van szüksége? Ha igen, akkor várjuk bázisállomásainkon!

 06-20-440-02-023. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17 TÉRKÉP -    15. kerület - 1152 Szentmihályi út 114 - TÉRKÉP


A nyolcvanas évek végén 1988-ban döntött az akkori vezetés arról, hogy a gépjármű lopásoknak valahol gátat kell szabni. A megalkotott törvény arra volt hivatott, hogy a kétes eredetű gépjárműveket kiszűrjék a forgalomból. Az eredményesség önmagáért beszél, hiszen a törvény bevezetése után radikálisan csökkent a gépjármű eltulajdonítások száma. Bár a kor haladtával az eredetiségvizsgálat elvégeztetését szabályozó törvényt többször módosították alapvető céljai és hivatása nem változott.

A legújabb kormányrendeleti módosítás 2009-ben végezték a törvényen és 2010 évétől kezdve vált kötelezővé. A módosításnak két fő oka az volt, hogy amennyiben lehet egy online rendszer segítségével még szigorúbb legyen a vizsgálat, valamint, hogy az ügyfelek részére sokkal egyszerűbb legyen az ügymenet. Nos az új szabályozás értelmében ma már csak azok a műszaki állomások végezhetnek eredetiségvizsgálatot, melyek rendelkeznek az egységes szoftverrel és melyek szerződést kötöttek a Nemzeti Közlekedési Hatósággal, mint eljáró hatósággal. Az egységesítésnek köszönhetően napjainkban a vizsgálat időtartama és a vizsgálatért fizetendő díj az országban mindenhol egyforma. Az új rendszernek köszönhetően a vizsgálatot igazoló dokumentumot az ügyfél azonnal megkapja, mellyel a további okmányirodai ügyintézést elvégezheti.

Az oldalunkon igyekszünk minden felmerülő kérdésre kielégítő választ adni. Amennyiben mégis van megválaszolatlanan, tisztázatlan kérdése azt tegye fel bármely elérhetőségünkön. Nálunk mindenki könnyedén megtalálja a lakóhelyéhez legközelebbi eredetiség vizsgálat elvégzésére engedéllyel rendelkező műszaki állomást.

Eredetiségvizsgálat Budapest 11. kerület lakosainak - velünk jól jár.

 

Bázis állomásaink

Budapest III. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17

Budapest XV. kerület - 1152 Szentmihályi út 114