Eredetvizsgálat
- 4. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület lakosai számára

Eredetiségvizsgálat Budapest X. kerület - eredetvizsga a 10. kerületben


Eredetiségvizsgálat Budapest X. kerület - válasszon minket!

Az 1988-ban bevezetett eredetiség vizsgálatról szóló törvény lényege az volt, hogy a kétes eredetű gépjárműveket kiszűrjék a forgalomból. A törvénytő várt eredmény meghozta a sikert. Ebben az időszakban jelentősen csökkent hazánkban a gépjármű lopások száma. Az eredetiségvizsgálat elvégzését szabályozó törvényt többször módosították, azonban az nem változott, hogy az okmányirodában a gépjármű átíratását, a vizsgálat elvégeztetését igazoló dokumentum nélkül nem tudjuk végrehajtani. A kötelező biztosítást és az eredetiségvizsgálat okmányait feltétlenül be kell mutatnunk.


 3 nagyszerű megoldás egy helyen 


GÉPJÁRMŰ ÁTÍRÁS + BIZTOSÍTÁSKÖTÉS + EREDETVIZSGA
 
    
Ön Budapesti lakos és szakértő eredetvizsgálatra van szüksége? Ha igen, akkor várjuk bázisállomásainkon!

 06-20-440-02-023. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17 TÉRKÉP -    15. kerület - 1152 Szentmihályi út 114 - TÉRKÉP


Az oldalunkat azért hoztuk létre, hogy mindenki részletesen megismerhesse a vizsgálat történetét, fontosságát és szabályait, valamint, hogy könnyedén megkereshesse a lakóhelyéhez legközelebbi engedéllyel rendelkező eredetiségvizsgálat szakszervizt. Velünk az eredetiségvizsgálat a 10. kerületben egyszerűbb mint gondolná.

A legutóbbi törvénymódosítás szigorította a szakszervizek működését, és egységesítette a vizsgálat díjait. A változtatásoknak köszönhető, hogy az eredetiségvizsgálat folyamata egyszerűbbé vált és, hogy a piacon megszűnt az árverseny. Ma már csak olyan műszaki állomás végezheti el a vizsgálatot, mely megvásárolta az egységes szoftvert és szerződést kötött a Nemzeti Közlekedési Hatósággal. Ezeknek a módosításoknak köszönhető, hogy a vizsgálat még szigorúbb lett és hogy a vizsgálat díja éppen annyiba kerül az eredetiségvizsgálat Budapest X. kerületében, mint vidéken.

Az oldalunkon szeretnénk mindent részletesen megmutatni az eredetiségvizsgálat folyamatáról, annak lényegéről, díjainak szabályozásáról. Segítségünkkel Ön is megtalálja mindazt a profizmust, amivel Önt és autóját kiszolgáljuk.

Eredetiségvizsga Budapest X. kerület - tegye tisztába velünk autóját.

 

Bázis állomásaink

Budapest III. kerület - 1039 Budapest Szent István utca 17

Budapest XV. kerület - 1152 Szentmihályi út 114